menu

PORTFOLIO
en waar en met welke apparatuur ik werk

Ik fotografeer met Sony alpha7 iv. Een full-frame systeemcamera met een 33 megapixel sensor. Hierop zit (meestal) een Sony 200-600mm lens. Zo kan ik van een behoorlijke afstand mijn foto’s nemen. 

Het meeste fotografeer ik uit de hand, door de uitstekende stabilisatie van de lens en het toestel is dit ook bij langere sluitertijden geen probleem. Verder gebruik ik ook regelmatige een monopod (één-poot-statief) een statief gebruik ik niet veel omdat dat mij in mijn bewegingsvrijheid beperkt.

Als ik vanuit een hut fotografeer, gebruik ik wel een statief (als ik die tenminste niet vergeten ben mee te nemen)

Ik fotografeer het meest in de directe omgeving van mijn woonplaats Bennekom. Vaak in het Binnenveld, de Bennekomse (Binnenveld) Hooilanden of de Blauwe Kamer bij Wageningen.  Maar ook ben ik regelmatig te vinden in de Arkemheense polder bij Nijkerk. Daarnaast huur ik soms een fotohut, of neem ik deel aan een workshop om mijn skills of kennis te verbeteren. 
En natuurlijk volg ik waarneming.nl, als daar iets wordt gesignaleerd, dan ga ik daar wel eens op af, zoals de draaihals dit jaar (foto 17 en 18)

Fotolocaties:

TIP: Biotopwildpark Anholter Schweiz bevindt zich net over de grens bij Arnhem, in Isselburg Duitsland. Hier zijn verschillende soorten dieren te zien zoals  de bunzing, Europese das, Europese lynx, Europese otter, Europese wilde kat, Europese wolf en wasbeer. Natuurlijk ontbreken ook de diverse hertensoorten, schapen, ezeltjes, zwijnen en verschillende soorten vogels 🙂 

  •  

De onderstaande fotos zijn gemaakt op de locaties die hierboven zijn beschreven.